Personvern

Retningslinjer for personvern

Luxio behandler dine personopplysninger på en sikker måte.

Personopplysninger

Når du handler hos Luxio vil vi lagre navn, adresse, e-post og telefonnummer. Denne informasjonen er nødvendig for at vi skal kunne levere din bestilling og kontakte deg ved behov. Vi er pålagt å oppbevare informasjonen for regnskapsføring, avgiftshåndtering og for håndtering av garanti/retur. Vi sltter ikke ordrehistorikken. IP-adressen du bruker når du legger inn en ordre lagres også av sikkerhetshensyn. Informasjonen vi lagrer er tilgjengelig på "Min konto" hvis du har opprettet en konto hos oss.

Markedsføring (e-post/SMS)

Hvis du velger å melde deg på vårt nyhetsbrev (opt-in) vil vi lagre din epost-adresse, navn, adresse og telefonnummer og bruke denne informasjonen til å sende deg nyhetsbrev og markedsføring via e-post/SMS. Du kan når som helst velge å melde deg av disse listene slik at du ikke vil motta mer mail/SMS fra oss. Vi vil ikke sende ut nyhetsbrev/markedsføring via disse kanalene uten at du som kunde har godkjent dette på forhånd.

Personopplysninger til tredjepart

Luxio selger ikke personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler ikke slik informasjon med andre. Eksterne personer vil kun få innsyn i opplysningene hvis dette er nødvendig for å utføre arbeid for Luxio. Hvis dette er tilfellet vil all informasjon omfattes av en NDA (Non Disclosure Agreement) for å sikre at din informasjon ikke havner på avveie. 

Kontaktinformasjon

Luxio
Postboks 31
9751 Honningsvåg

E-mail: support@luxio.no